” Futbol asla sadece futbol değildir, o öyle bir işlevi olabilecek güçtür ki , ancak o gücü anlayabilecek duyarlı, olgun yandaşlar ve sporcularla doğru ve etkin olabilecek, bu özelliklerini toplumsal fayda unsuru olarak da kullanabilecektir.Futbol da ” Savaşa Hayır” demelidir, diyebilmelidir ve dediğinin arkasında durmalıdır.Mücadelesini sahada bırakırken , ebedi dostluğunu barışın uğrunda saha dışına taşıyabilmelidir.Hemde onu bu yolda baltalamaya çalışan birçok düşmana rağmen.Futbol bir güzelliktir.Güzellikleri çirkin kılmak için gösterilen çabaların bir parçası olmayan futbol sever sayısının ve etkinliğinin artması dileğiyle bu yazımı statlardan ” Savaşa Hayır” diye haykırmış tüm sporseverlere ithaf ediyorum."

Simon Kuper

24 Ağustos 2011 Çarşamba

Marsilya 2011-2012 Forması


Tuttuğum takım dışındaki formaları pek sevmem aslında. Chelsea'nin beyaz, Real Madrid'in siyah ya da Roma'nın klasik kırmızımsı forması dışındaki formalara da pek ilgim yoktur açıkçası. Ama bu bir şahese bana göre. Adidas gerçekten de bir forma yaratmış Marsilya'ya...


Dizayn açısından biraz Fenerbahçe'nin 100. yıl altın sarısı forması tarzında ama renkler daha hoş ve göz alıcı. 3. forma olması sebebiyle bulmak biraz zor olacaktır ancak koleksiyonluk bir forma ve dışarı çıkarken de giyebilmek isteyen ya da güzel bir yabancı kulüp forması arayan okurlarıma şiddetli tavsiyemdir.

0 yorum:

Yorum Gönder